Forum

[Solved] Supporter ansøgning  

  RSS

thomas 20258
(@thomas-20258)
New Member
Joined: 6 months ago
Posts: 2
24. April, 2020 15:08  

•Dit steam navn: potatosalad

•Dit ingame id: 20258

•Dit discord navn + tag: NEJ#5524

•Dit rigtige navn (kun fornavn) Thomas

•Din alder: 17

•Hvor lang tid har du spillet RP?

Jeg spillede rp på FiveM for nogle år siden hvor jeg så stoppede indtil for ca. 3-4 måneder siden hvor jeg så igen startede på nexus og har spillet på serveren hver dag lige siden.

•Hvor lang tid har du spillet på NexusRP?

Cirka 3 måneder tror jeg og har skabt et godt bånd mellem mange mennesker på serveren og har fået mange venner derinde gennem tiden.

•Hvorfor vil du være supporter?

Fordi jeg er altid inde på serveren og der er ofte situationer hvor enten en af mine venner eller nogen i ooc chatten skal bruge staff hjælp hvor jeg så godt kunne tænke mig at hjælpe. Jeg er også ofte inde på serveren til sent om natten hvor der intet staff er online, og ser tit folk der failrp'er eller ikke overholder reglerne, og det vil jeg rigtig gerne bidrage med at stabilisere så også nye folk ikke bare tror det er en total fail rp server. Der er også tit små situationer hvor jeg oplever at i et RP scenarie at der er nogen der f.eks. snakker efter de er døde eller der er nogen som starter bankrøveri mens der ikke er de 4 krævende politibetjente på. I disse situationer ville jeg meget gerne selv kunne gribe ind og gøre noget + jeg vil gerne være en del af det fede staff community som jeg allerede har været en lille part af da mange af dem jeg snakker med på serveren er staff medlemmer.
Jeg er meget glad for serveren og jeg håber jeg kan få lov til at hjælpe med at få den til at vokse endnu mere end den gør.

•Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi jeg kan være på serveren hele natten (også efter coronatiderne) hvor jeg sagtens kan finde plads og tid til at tage admin calls og hjælpe med andre staff related ting og få ro og orden i chatten og rp'en. Jeg har været inde på serveren i mange nætter hvor jeg netop har oplevet uro og uorden i byen og ville ønske jeg kunne gøre noget i de situationer.
Generelt set er jeg en meget seriøs RP-spiller og jeg ser alle situationer fra alle synsvinkler og dømmer fair. Jeg er meget tålmodig, rolig og seriøs i admin cases og det tænker jeg også er en vigtig del af arbejdet som staff.

•Andet vi skal vide?

Jeg vil med glæde tage en mundtlig samtale. Mange tak for jeres tid.

This topic was modified 5 months ago by thomas 20258

Martin J.
(@angrybc)
Estimable Member
Joined: 1 year ago
Posts: 220
25. April, 2020 14:11  

Hej Thomas.

Din ansøgning er accepteret, henvend dig i support på discorden for en samtale med mig.

/Martin J.


Share:

Please Login or Register